Johannasta kerrottua

Tälle sivulle olen koonnut muutaman äänestyssuosituksen. Lämmin kiitos tuestanne!

 

"Eduskunnassa tarvitaan pitkäjänteiseen työhön kykeneviä, väsymättömästi ihmisten ja ympäristömme etuja ajavia ihmisiä. Johanna on kokenut ja osaava poliitikko, jolla on suuri sydän, ehdottomasti eduskuntaryhmän kantavia voimia!"

-Hanna Halmeenpää, kansanedustaja (vihr) ja puolueen varapuheenjohtaja, Kalajoki

 

"Olen seurannut Johanna Karimäen kansanedustajan työtä siitä lähtien, kun hän aloitti eduskunnassa ja olen hyvin iloinen, että hän ajaa niin hyvin tärkeimpiä asioita, lasten ja vammaisten. Johannan asiantuntemusta ilmastoasioissa myös arvostan suuresti sekä hänen ymmärrystään valtiontalouden hoidossa. Mutta parasta on se, että Johanna tekee tätä arvokasta työtä täydellä sydämellä."

-Sini Alén, varhaiskasvatuksen opettaja, Vantaa

 

"Toimiessani Eduskunnan Ympäristö- ja luontoryhmän puheenjohtajana sain luonnonsuojelukysymyksissä arvokasta apua kansanedustaja Johanna Karimäeltä, joka on toiminut varapuheenjohtajana. Järjestimme lukuisia retkiä ja esitelmätilaisuuksia metsien, soiden ja virtavesien suojelun tehostamiseksi. Olen tullut vakuuttuneeksi että hänellä on sydäntä, tarmoa ja osaamista toimia luonnonsuojelun hyväksi."

-Pertti Salolainen, kansanedustaja, ministeri (kok), Helsinki

 

"Johanna on vahva ja vankkumaton yhdenvertaisuuden puolustaja. Hänen toimintansa eduskunnan vammaisasiain yhteistyöryhmän (VAMYT) puheenjohtajana on tuonut vammaisten asiat voimallisesti keskusteluun eduskunnassa ja myös laajemmin yhteiskunnassa. Johanna kanssa on helppo tehdä yhteistyötä, sillä hän on kuunteleva ja rakantavalla tavalla kantaa ottava."

-Merja Mäkisalo-Ropponen, kansanedustaja (sdp), Joensuu

 

"Johanna Karimäki on luetettava, vastuullinen aina parhaimpansa (lue kaikkensa) antava kansanedustaja. Johanna on vahvasti puolustanut ja edistänyt mm. vammaisten oikeuksia, luontoa ja minulle niin rakasta esteettömyyttä. Olen työskennellyt hänen kanssaan erilaisissa projekteissa ja muissakin asioissa lähes hänen koko tämänhetkisen kansanedustajauransa aikana ja tiedän aina mitä saan. Olen 100% varma että antaessasi äänesi Johannalle, annat äänesi hyvinvoivalle, yhdenvertaiselle sekä tasa-arvoiselle Suomelle."

-Jan Huopainen, Rakennetun ympäristön esteettömyyskartoittaja/ -osaaja, Vihreät Vaivaiset ry:n varapuheenjohtaja, Suomen ParaBoccia maajoukkueen päävalmentaja

 

"Johanna tekee töitä pyyteettömästi niiden puolesta, joiden oma ääni ei kanna: vähävaraisten, vammaisten, työttömien, luonnon ja eläinten. Siksi Johannaa tarvitaan jatkossakin."

-Heli Järvinen, kansanedustaja (vihr), Kerimäki

Ota yhteyttä

Puh. 050 512 1948
Sähköposti johanna.karimaki3@gmail.com