Eduskuntatyö 2007-

Vihreä eduskuntaryhmä kokoontuu päättämään poliittisia linjauksia. Kuvassa puoluesihteeri Panu Laturi, Jyrki Kasvi, Johanna, Heidi Hautala ja eduskuntaryhmän pääsihteeri Tiina Kivinen. Alempana otos ryhmähuoneesta. Alla on kuvat valiokunnan kokouksesta ja istuntosalista.

kokouskuvat08b ryhmakokous08b

MMvaliokunta10 istuntosalissab

Vihreä Suomi -kiertueella 2009 menossa mukana Anni Sinnemäki, Panu Laturi, Johanna ja Kristian von Essen. Alla ollaan Porissa, jossa syntyi vilkasta keskustelua aluepolitiikasta, talouden elvytyksestä, työllisyydestä, ympäristönsuojelusta ja monesta muusta tärkeästä asiasta. Toisessa kuvassa Satu Hassi, Ville Niinistö ja Johanna tutkivat puoluekokouspapereitaan ennen Jyväskylän kokouksen alkua.

porissa Puoluekokous2009

Edustajan päivään kuuluu kokouksia, tapaamisia, tilaisuuksia, paneeleja ja puheita. Lasten tapahtumassa "Korkeasaaren Pääsiäissaari" oli ilo olla mukana. Lapset ovat innokkaita ja ympäristötietoisia. Toisessa kuvassa on Nummi-Pusulan kunnan itsenäisyysjuhlapuhe 2008 ja kolmannessa eduskunnan naisverkoston seminaari vanhusten hoidosta ja ikäihmisten palveluista, "Mummoissa voimavara, vaareissa mahdollisuus".

korkeasaaressa paasiaissaari07 juhlapuhe08 vanhussemmassa

Vihreät toimivat aktiivisesti yhdessä, on paikallisyhdistysten kokouksia ja teemallisia tilaisuuksia. Vihreiden ilmastotempaus pelastusrengasti Mantan Kööpenhaminan ilmastokokouksen aattona. On ajan kysymys, milloin kansainvälinen ilmastosopimus syntyy, mutta sitä tarvitaan jo nyt.

Alemmassa kuvassa Espoon vihreät naiset kokoontuivat Länsi-Metron tiloissa. Tulevaisuuden joukkoliikkennesuunnitelmat kiinnostivat ja niitä tutkittiin innolla interakviivisesta taulusta.

manta2b naisten kokous

Tässä ollaan Järvenpäässä, Maa elää -markkinoilla syksyllä 2010 ja Hangossa Itämerimarkkinoilla kesällä 2010. Toreilla käydään hyviä keskusteluja mm. työttömyyden vähentämisestä, terveydenhoidosta, vanhusten hoidosta sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnista ja harrastusmahdollisuuksista.

Maaelaa jarvenpaa10 markinnat10hanko

Luonnosta ja läheisten tuesta saa voimia työhön. Kuvassa on iltarastit Nuuksiossa. Aarniometsät ovat arvokasta maata, vanhaa metsää ja lahoa puuta: Sipoonkorpi-Östersundom, Petikko, Nuuksion järviylänkö, Meikonsalo ja Porkkalanniemi. Nämä ja monet muut Uudenmaan arvokohteet on suojeltava.

Kuvissa myös Vili-koira ja hurvittelua lasten kanssa.

 iltarasteilla pieni3kesakavely vuoristorata2b

Ota yhteyttä

Puh. 050 512 1948
Sähköposti johanna.karimaki3@gmail.com