Kevät 2010

Seurasin lehteriltä Nuorten parlamenttia 16.4.10. Fiksut nuoret tenttasivat ministereitä monesta tärkeästä asiasta, kuten ympäristöstä, koulusta, ruoasta ja joukkoliikenteestä. Parasta oli tapaamiset nuorten kanssa. Terveisiä Nummenharjulle, Kirkkonummelle ja Espooseen ja kiitos hyvistä keskusteluista!

"Roska päivässä" liike jakoi kansanedustajille miniroskiksia. Kuvassa vasemmalta liikkeen perustaja Tuula-Maria Ahonen sekä kansanedustajat Sanna Perkiö (kok), Johanna (vihr), Pirkko Ruohonen-Lerner (perus) ja Timo Kaunisto (kesk) . Jos näen roskan luonnossa, nappaan sen pois. Yhteisen ympäristön siisteydestä voimme kaikki huolehtia.

nuorisoparlamentti roska paivassa2

Kuvassa Espoonjoki, joka virtaa virastokeskuksen takana, vanhan kirkon vieressä. Ja aivan lähellä sijaitsee kaupungintalo nyt. Espoon valtuusto antoi huhtikuussa purkutuomion kaupungintalolle. Vastustin purkamista, koska pidän tärkeänä, että historian kerrokset näkyvät kaupunkikuvassa. Ohessa lausuma, jonka kirjasin päätökseen: "Kaupungintaloa ei pidä purkaa, vaan se tulee kunnostaa ja saneerata ja uudistaa tarpeisiin sopivaksi. Kaupungintalo (1971) on oleellinen osa Espoon kaupungin (perustettu 1972) historiaa. Peruskorjaaminen on investointi kestävään kehitykseen."

espoonjoki kaunis kaupungintalo

Kevättä ilmassa, ensimmäiset krookukset puskevat maasta.

sinikrookukset Nuuskii ilmaa

Vihreät osallistuivat "Äänestä ydinvoima historiaan" mielenosoitukseen toukokuussa. Kuvissa Heidi Hautala, Oras Tynkkynen ja Johanna. (Kuvat Raimo Oksala)

heidi oras johanna oras johanna

Ota yhteyttä

Puh. 050 512 1948
Sähköposti johanna.karimaki3@gmail.com