Jukolan viesti 2010

Tässä näet Jukolan viestin kuvia (Kytäjä-Jukola 2010). Kisa juostiin 19-20 kesäkuuta Hyvinkäällä. Maasto oli haastavaa, jyrkkiä nousuja ja laskuja, vaikeakulkuista metsikköä ja suota, kallioita ja kukkuloita. Suunnistusalue oli lähellä Seitsemän veljeksen tapahtumapaikkoja, joten heidät saattoi hyvin kuvitella metsiin samoamaan.

Ratamestari kehui maaston monipuolisuutta sekä varoitteli kuntosuunnistajia, että "malttia, malttia, kaikilla osuuksilla on luvassa täyttä suunnistusta". Siltä välillä tuntui, kun rastit piiloutuivat tiheään puustoon. Eduskunta osallistui kisaan sekä miesjoukkueella että naisjoukkueella Venlojen viestissä. Rastit löytyivät ja tavoite, onnistunut suoritus, saavutettiin. Alla kuvissa on kisamaastoa, suunnistajien telttakylä ja naisten lähtö. Onkohan kuvassa se kivi, jolle Jukolan veljekset pakenivat vauhkoa härkälaumaa?

Kuvassa naisjoukkueesta Barbro Söderlund, Tiina Virtanen ja Johanna, juuri ennen avausosuudelle lähtöä. Kuvasta puuttuu ankkuriosuuden juossut Nina Pajari.

isokukatb lahtob isomaasto2b isokivi2b telttakylas tytot3b

Ota yhteyttä

Puh. 050 512 1948
Sähköposti johanna.karimaki3@gmail.com