Kuvia 2020

Talvisella retkellä Villa Elfvikin luontopolulla.

Villa Elfvikin luontopolku

Espoon valtuusto päätti sähköisten etäkokousten käyttöönotosta. Näin turvataan päätöksenteko kuntalaisten parhaaksi korona-aikana. Kokouksessa oli turvavälit. Osa valtuutetuista osallistui kokoukseen lehterillä. Päätöksen jälkeen valtuusto ja lautakunnat ovat kokoontuneet etänä Teamsissä.

Valtuustossa

Pieni nallukkani, Bobita, juhli 12 vuotta eläinpassin mukaan. On asunut kotona 2 vuotta, lämmön tuoja.

Bobita 12

Kyytöt laiduntavat kesäisin Laajalahdella, kauaksi ei tarvitse mennä kauniiseen luontoon!

Kyytot laiduntaa

Pidän kovasti Espoon Rantaraitin tunnelmasta meren äärellä. Raittia on 40 kilometriä Espoonlahdesta Laajalahteen. Täällä kelpaa kulkea jalan tai pyörillä. On uimarantoja, soutuveneitä ja rantakahviloita. Esitin valtuustoaloitteessa keittokatoksia Rantaraitille ja Keskuspuistoon, jotta retkeilymahdollisuudet paranevat Etelä-Espoossa. Matinlahdenrantaan tulikin yleinen grillipaikka aloitteeni pohjalta!

Matinlahdenrannan grilli

Pullakahveilla Pentalan saaressa, Espoo on ihana kesäkaupunki!

Pentalassa kahveilla

Keran halleilla tapahtuu yhteisöllistä toimintaa, kaupunkiviljelyä, pelaamista, katutaidetta. Tyhjäksi jääneet varastot palvelevat nyt asukkaita. Elinvoimainen Espoo -ohjausryhmässä olemme tukeneet Kera kollektiivin taideprojektia.

kaupunkiviljely

Keran taidetta

Bembölen myllynrauniot on kuin vihreä taikamaailma Glomsinjoen pauhussa. Kiviset myllyt ovat peräisin 1700-luvulta. Täällä viihtyy myös ainutlaatuinen purohyrrä ja meritaimen.

Myllyn rauniot

Kemian ja fysiikan opettajana pääsee tutkimaan luonnonilmiöitä oppilaiden kanssa. Tässä tutkitaan sähköopin töissä sarjaan ja rinnan kytkennän eroja sekä vastusta.   

Opejuttuja

 

 

 

 

Ota yhteyttä

Puh. 050 512 1948
Sähköposti johanna.karimaki3@gmail.com