Mikkelin puoluekokous 2008

Vihreiden puoluekokous pidettiin 17 ja 18 toukokuuta 2008 Mikkelissä lämpimässä hengessä. Kokousta veti Heli Järvinen, vihreiden edustaja Etelä-Savosta. Mikkelin torilla kampanjoitiin suvaitsevaisuuden puolesta ja kongolaiset naiset toivat terveisiä Afrikasta. Kokouksen antia oli mm. vanhuspoliittisen ohjelman "Elämää vuosiin" hyväksyminen. Tunnelma oli rattoisa ja lauantai-illan huipensi jääkiekon MM-pronssi Suomelle, joten oli aihettakin juhlaan.

Kuvia kokouksesta otti Raimo Oksala. Kuvissa vilisee vihreitä vaikuttajia, työministeri Tarja Cronberg, oikeusministeri Tuija Brax, meppi Satu Hassi, puoluesihteeri Panu Laturi, eduskuntaryhmän puheenjohtaja Anni Sinnemäki, kansanedustajat Ville Niinistö ja Outi Alanko-Kahiluoto. Jyrki Kasvi puhuu torilla ja Heidi Hautala, Pekka Haavisto sekä Rainer Lahti Espoosta kuuntelevat. Kongolaisten naisten kanssa kuvassa kansanedustajat Johanna Sumuvuori ja Janina Andersson, ministerimme Tarja C sekä Terhi Ek ja Maija Airas Vihreistä naisista. Johanna ja Espoon kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja Raimo Inkinen tutkivat vihreiden 20-vuotishistoriikkia "Edellä". Kuvan Johannasta puhujapöntössä otti Keijo Luoto, terveissii Turkkuseen!

mikkelipj2 tarja08 satu08 mikkeli4 aanestys08 anni08 villeoutijohanna08 mikkeli5 mikkelitori johannajaraimo4 mikkelitori2 jyrki pekkajarainer annitorilla kongolaisetnaiset mikkeli8 mikkeli7 johannamikkelissa2

Ota yhteyttä

Puh. 050 512 1948
Sähköposti johanna.karimaki3@gmail.com